Контакт

| Контакт и локација

Визиана, с. Клечовце, Куманово

031 432 400

| Работно време

Пон – Пет: 8:00 – 17:00

Сабота: 09:00 – 14:00

Недела: Затворено

| Следете нѐ на

    mk_MK